Erkens Sikkens Specialist

De Erkend Sikkens Specialist biedt u ongeëvenaarde service en betrouwbare verfkwaliteit. Het gewenste resultaat bereiken is daarmee eenvoudig binnen handbereik. U koopt Sikkens voor de topkwaliteit. De Erkend Sikkens Specialist garandeert u dat u die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurpasta's en gecertificeerde mengmachines! Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op uw muur.

Expertise op 't gebied van product en toepassing is voor de Erkend Sikkens Specialist niet alleen een 'must', het is hun passie. Deze kennis hebben ze ontwikkeld gedurende hun jarenlange ervaring in de verf- en schilderbranche. Zo kennen ze elk probleem en de beste oplossing daarvoor, en bent u verzekerd van een glanzend eindresultaat.

Ook voor kleuradvies en -inspiratie bent u bij de Erkend Sikkens Specialist aan het juiste adres: persoonlijke aandacht, een uitstekend gevoel voor kleurgebruik en verscheidene hulpmiddelen om de kleuren in uw vertrek te visualiseren. Dus, als u uw woonkamer een modieuze opfrisser wilt geven met het advies op maat van de Erkend Sikkens Specialist bereikt u de look waar u trots op kunt zijn.

Dus voor de betrouwbare kwaliteit waar u van op aan kan, en deskundige service voor, tijdens en na de verfklus, gaat u naar de Erkend Sikkens Specialist. Naast Sikkens vind u bij de ons ook merken als Flexa, Pure, Glitsa en Cetabever.

Bron: Sikkens


Contact

Verrij Wonen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop