Pure by Flexa Colorlab®

Pure by Flexa Colorlab® is het kleurpalet van hoogwaardige kwaliteit, ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: "Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw."

Laat je interieur stralen

Een huis dat voelt als thuis. Vertel in iedere ruimte jouw verhaal door kleur te gebruiken. De kleuren van Pure by Flexa Colorlab® brengen je persoonlijkheid tot uiting en laten je interieur stralen. Kleuren spelen de hoofdrol en maken het mogelijk om iedere stijl in jouw huis te creëren. Kleur is van iedereen en de hoogwaardige kwalitatieve verflijn van Pure by Flexa Colorlab® biedt je een prachtig palet met tijdloze kleuren.

Een uniek kleurpalet van tijdloze kleuren

De kleuren van Pure by Flexa Colorlab® zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle en pastel kleuren. Bij elke kleurfamilie tref je inspiratie in verschillende woonstijlen.

Pure verf is verkrijgbaar bij Decorette Brummen. Kom langs in de winkel voor meer informatie en een gericht kleuradvies!


Contact

Verrij Wonen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop