Onderhoudsproducten Textiel, Leer & Hout

Bent u op zoek naar onderhoudsproducten voor uw meubels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen een grote verscheidenheid aan producten om uw meubels er weer als nieuw uit te laten zien. Bel ons gerust om te vragen of we iets op voorraad hebben staan of dat we iets voor u mogen bestellen. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment onderhoudsproducten. Uiteraard zijn alle producten ook los van elkaar verkrijgbaar i.p.v. in een set.

 

Textile Care Kit
Textiel is een veelzijdig en warm materiaal, waaraan u met enige zorg en aandacht, langdurig plezier beleeft. Deze set bevat twee gespecialiseerde producten voor het optimaal beschermen en reinigen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen.

- 500 ml Textile Protector
- 500 ml Textile Cleantex
- Reinigingswashand
- Doek
Leather Care Kit
Leder is een natuurproduct met een mooie en luxe uitstraling. Om uw leder mooi en in topconditie te houden, heeft u een uitstekende keuze gemaakt met de Leather Care Kit. Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leer. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling. Let op: deze set niet gebruiken op geschuurd / geborsteld leer zoals nubuck en suède.

- 250 ml Leather Care & Protect
- 250 ml Natural Leather Cleaner
- Reinigingsspons
- Doek
 
Leather Care Kit Wax & Oil
Gewaxt en geolied leer is een natuurproduct met een mooie, luxe uitstraling. Om uw leer mooi en in topconditie te houden, is de Leather Care Kit een uitstekende keuze. Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leer. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling. Let op: deze set niet gebruiken op geschuurd / geborsteld leer zoals nubuck en suède.

- 150 ml Natural Leather Wax & Oil
- 150 ml Natural Leather Cleaner
- Doek

 
Leather Care Kit Brushed Leather
Geschuurd, geborsteld of veloursachtig leer is een robuuste en natuurlijke leersoort met een mooie en warme uitstraling. Om uw leer mooi en schoon te houden, is de Leather Care Kit een uitstekende keuze. Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leer. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling. De nubuckspons gebruikt u bij lichte, oppervlakkige vervuiling, alsmede voor het opborstelen om het veloursachtige uiterlijk te behouden / herstellen. Doe dit met ronddraaiende bewegingen, zonder teveel druk op het leer te zetten.

- 500 ml Leather Protector
- 250 ml Natural Leather Cleaner
- Nubuckspons
- Reinigingswashand

 
Leatherlook Care Kit
Leatherlook is praktisch materiaal met een goede bescherming tegen indringen van vocht en vuil. Om leatherlook mooi en schoon te houden is de Leatherlook Care Kit een uitstekende keuze. Deze unieke set bevat een effectief en veilig verzorgingsproduct dat in één behandeling uw leatherlook reinigt, opfrist en verzorgt.

- 150 ml Leatherlook Clean & Care
- Doek
- Double Action Sponge*

* Gebruiksaanwijzing Double Action Sponge: De oranje zijde van de spons gebruikt u bij normale reiniging. De wit-grijze zijde gebruikt u bij zware vervuiling of moeilijke vlekken.
 
Wood Care Kit Matt Polish
Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden is de Wood Care Kit een uitstekende keuze. Deze set bevat een effectieve reiniger en een verzorgingsproduct speciaal voor houten meuben met een matte laklaag. Deze unieke set reinigt, verzorgt en biedt extra bescherming zonder een glanslaag achter te laten. Verwijdert eventuele glimplekken.

- 250 ml Wood Matt Polish
- 250 ml Natural Wood Cleaner
- Microvezeldoek
 
Wood Care Kit Elite Polish
Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden is de Wood Care Kit een uitstekende keuze. Deze set bevat een effectieve reiniger en een verzorgingsproduct speciaal voor houten meubelen met een glanzende laklaag. Deze unieke set reinigt, verzorgt en biedt extra bescherming. Frist de kleur op en camoufleert fijne krasjes en warmte- en / of vochtkringen.

- 250 ml Elite Polish
- 250 ml Natural Wood Cleaner
- Microvezeldoek
 
Wood Care Kit Shine & Fix
Hoogglanzende meubelen hebben een strakke en chique uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden is de Wood Care Kit een uitstekende keuze. Deze set bevat een polish speciaal voor hoogglanzende meubelen en een effectieve reiniger. Deze unieke set reinigt, verzorgt en biedt extra bescherming. Het camoufleert lichte gebruikerssporen en oneffenheden en geeft doffe laklagen zijn oorspronkelijke hoogglans effect terug zonder strepen achter te laten.

- 250 ml Shine & Fix
- 250 ml Natural Wood Cleaner
- Microvezeldoek
 
Wood Care Kit Greenfix
Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden is de Wood Care Kit een uitstekende keuze. Deze set bevat een natuurlijke olie speciaal voor geolied of onbehandeld houten meubelen en een effectieve reiniger. Deze unieke set reinigt, verzorgt en biedt extra bescherming tegen vocht en warmte. Het voorkomt vlekken en geeft een kleurverdiepend effect.

- 250 ml Greenfix
- 250 ml Natural Wood Cleaner
- Microvezeldoek
Wood Care Kit Waxoil
Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden is de Wood Care Kit een uitstekende keuze. Deze set bevat een effectieve reiniger en een verzorgingsproduct speciaal voor houten meubelen met een matte was- en / of olielaag. Deze unieke set reinigt, verzorgt en biedt extra bescherming. Het voedt houtsoorten met een naturel of matte was- en / of olielaag.

- 250 ml Wood Waxoil
- 250 ml Natural Wood Cleaner
- Microvezeldoek
 
Wood Care Kit Teakfix
Tropisch hardhout zoals teak of acacia is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden heeft u een uitstekende keuze gemaakt met deze Wood Care Kit. Deze set bevat een effectieve reiniger en een beschermingsproduct speciaal voor hardhouten meubelen. Deze unieke set reinigt, verzorgt en beschermt. Beschermt tropisch hardhout tegen vocht en vuil zonder dat de natuurlijke houtkleur wordt aangetast.

- 250 ml Wood Teakfix
- 250 ml Natural Wood Cleaner
- Microvezeldoek

Contact

Verrij Wonen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop