Deelnemen

 1. Bij aankoop van 2 x 1 ltr. Rubbol buitenlakken ontvang je een gratis Diner Jaarkaart t.w.v. € 44,95.
 2. Bewaar de kassabon goed, deze kun je uploaden op de website www.sikkens.nl/buitenlak.
 3. Kies de button die voor jou van toepassing is, ik ben consument of ik ben professional.
 4. Indien de kassabon is goedgekeurd ontvang je per e-mail een digitale code die je kunt verzilveren op www.dinerjaarkaart.nl.
 5. Als je vragen en opmerkingen hebt over jouw deelname aan deze actie, kun je contact opnemen per e-mail via info@dinerjaarkaart.nl.
 6. Door deelname aan de promotie ben je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en deze Aanvullende Actievoorwaarden van de Diner Jaarkaart zoals vermeld op www.dinerjaarkaart.nl.
 7. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

FAQ

Algemeen | Diner Jaarkaart

Wat houdt de Diner Jaarkaart in?

Met de Diner Jaarkaart ontvang je tot 25% korting op de gehele rekening (inclusief drank) bij alle deelnemende restaurants. Je vindt de deelnemende restaurants op www.dinerjaarkaart.nl.

Met hoeveel personen kan ik gebruikmaken van de Diner Jaarkaart?

Je kunt uiteraard met zo veel personen als je wilt, uit eten. Echter geldt de 25% korting op de gehele rekening voor  maximaal 4 personen. Er wordt per gezelschap slechts één Diner Jaarkaart geaccepteerd.

Hoe werkt de korting als ik met meer dan 4 personen uit eten ga? Voorbeeld met 6 personen:

Stel de totale rekening is € 300,00.
Totale rekening / aantal gasten € 300,00 : 6 personen = € 50,00 per persoon
Totale fictieve rekening voor 4 personen is € 50,00 x 4 = € 200,00
Minus 25% korting, oftewel € 50,00
Je betaalt € 300,00 - € 50,00 = € 250,00

Is het gebruik van de Diner Jaarkaart gelimiteerd?

Nee, het gebruik van de Diner Jaarkaart is niet gelimiteerd. Niet in gebruiksfrequentie en ook niet in bedragen. Je kunt één jaar lang onbeperkt besparen op uw restaurantbezoek. De korting geldt wanneer je bij het reserveren hebt aangegeven dat je beschikt over een Diner Jaarkaart én op de door het restaurant aangegeven kortingsdagen.

Is mijn Diner Jaarkaart persoonsgebonden of mag ik deze uitlenen ook al ga ik zelf niet mee uit eten?

Jouw Diner Jaarkaart is persoonsgebonden en staat geregistreerd op jouw naam en daarom is het niet mogelijk om jouw kaart uit te lenen.

Hoe gebruik ik de Diner Jaarkaart?

Je dient altijd online te reserveren als je jouw Diner Jaarkaart wilt gebruiken.
Kijk op www.dinerjaarkaart.nl voor de beschikbare dagen per restaurant. Restaurants accepteren jouw reservering op basis van beschikbaarheid.
Geef tijdens de reservering aan dat je over een Diner Jaarkaart beschikt.
Toon jouw Diner Jaarkaart bij het afrekenen (via de web app) en ontvang direct 25% korting.

Hoe activeer ik mijn digitale Diner Jaarkaart?

Surf via je telefoon of tablet naar www.dinerjaarkaart.nl. Je komt hier direct in een web app omgeving terecht.
Scroll naar beneden totdat je het veld ziet waar je jouw vouchercode kunt invullen en vul deze in.
Vul je gegevens in en voltooi de activatie van jouw digitale Diner Jaarkaart.
Jouw digitale Diner Jaarkaart is nu aangemaakt en klaar voor gebruik.

Bij welke restaurants kan ik uit eten met de Diner Jaarkaart?

Een overzicht van alle deelnemende restaurants vind je op www.dinerjaarkaart.nl.

 

Actievoorwaarden AkzoNobel

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Diner Jaarkaart bij Sikkens Rubbol buitenlak promotie (hierna: actie) die georganiseerd wordt door Akzo Nobel Decorative Coatings B.V. (hierna: AkzoNobel), Rijksstraatweg 31, 2171 AJ Sassenheim.
 2. Deze actie geldt alleen bij aankoop van 2 x 1 ltr. Rubbol buitenlakken in een fysieke winkel in Nederland, gedurende de periode van 9 april tot en met 30 september 2018. Aan de actie kunnen alleen natuurlijke personen deelnemen, die niet handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf (hierna: particuliere klant).
 3. Deze actie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Deelname aan deze actie is voorbehouden aan consumenten.
 4. AkzoNobel is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actieproducten in de winkels.
 5. AkzoNobel behoudt zich het recht voor deze actievoorwaarden geheel of gedeeltelijk te wijzigen, de actie uit te stellen, in te korten of te beëindigen zonder aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen daarvan. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.
 6. Over deze actievoorwaarden en / of de organisatie van de actie wordt niet gecorrespondeerd, noch mondeling gecommuniceerd.
 7. De actie omvat het volgende aanbod: gedurende de duur van de actie krijgen particuliere klanten bij aankoop van 2 x 1 ltr. Sikkens Rubbol buitenlakken gratis 1 Diner Jaarkaart t.w.v. € 44,95, zolang de voorraad strekt (op = op).
 8. De waarde van de Diner Jaarkaart is niet inruilbaar tegen geld of andere voordelen in natura.
 9. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties.
 10. Op deze actie zijn van toepassing de uniforme verkoop- en leveringsvoorwaarden voor verf en drukinkt, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Amsterdam.
 11. In geval van misbruik, misleiding, bedrog of schending van de actievoorwaarden behoudt AkzoNobel zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken particuliere klant van deelname aan de actie uit te sluiten.
 12. AkzoNobel is nimmer aansprakelijk voor enige schade van de deelnemer of derden, die direct of indirect te maken heeft met de actie. AkzoNobel kan niet aansprakelijk worden gesteld bij annulering of (tussentijdse) beëindiging anderszins van de actie, indien de omstandigheden dit naar het oordeel van AkzoNobel vereisen.
 13. De persoonsgegevens van de deelnemers aan de actie zullen worden opgenomen in een bestand en worden verwerkt voor zover dat voor de uitvoering van deze actie is vereist. Deze gegevens zullen nit aan derden worden verstrekt.
 14. Door deelname aan de actie aanvaardt de particuliere klant onderhavige actievoorwaarden volledig en onvoorwaardelijk.

Contact

Verrij Wonen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop