Auping: Tijdelijk extra verstelbaarheid cadeau!

De meeste Auping bedden worden als vlakke bedden verkocht. Door aandacht te geven aan verstelbaarheid en onze expertise op dit vlak, hopen we u goed van dienst te kunnen zijn in het kiezen van een nieuwe bedbodem. Tijdens de actieperiode ontvangt u als consument een upgrade cadeau bij aankoop van een verstelbare bedbodem. Dus bij aanschaf van een 1-motorige bedbodem, kunt u kosteloos upgraden naar een 2-motorige bedbodem.

Actievoorwaarden

 1. Deze actie loopt van zaterdag 19 mei tot en met zondag 17 juni 2018.
 2. In de actieperiode ontvang je bij aankoop van een verstelbaar bed een upgrade cadeau. Let op: Geen upgrade cadeau bij de keuze voor een vlakke bedbodem. Onder verstelbaar wordt verstaan:
  1. Bedomranding, spiraalbodem (minimaal handverstelbaar) en matras.
  2. Boxspring (minimaal 1-motorig), hoofdbord en matras.
 3. Deze actie geldt alleen op bestellingen die in de actieperiode geplaatst worden.
 4. Deze actie is geldig op alle Auping verstelbare bedbodems. Hieronder vallen alle verstelbare spiraalbodems en boxspringbodems.
 5. Op de Royal is er geen kosteloze upgrade van toepassing. Alleen bij aankoop van een 5-motorige verstelbare Royal krijg je € 625,- cadeau per 1-persoons bodem.
 6. De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties. De actie geldt wel voor de Original boxspring inclusief combinatievoordeel, en het combinatievoordeel bij bedmodellen.
 7. Deze actie is niet van toepassing op reeds geplaatste orders.
 8. De actie geldt niet voor showroommodellen.
 9. De actie geldt niet voor het outlet aanbod.
 10. Onder voorbehoud van wijzigingen.

Contact

Verrij Wonen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop