Verrij Wonen, al sinds 1872.

Bij Verrij Wonen aan de Vulcanusweg 1 in Brummen vindt u in de 7000 m² grote showroom, alles onder één dak op het gebied van wonen en slapen in de regio Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Of het nu gaat om een compleet bankstel, een nieuw bed, nieuwe keuken, vloer, gordijnen, verf of behang; Verrij Wonen heeft het allemaal in huis. Wel zo gemakkelijk!

Het voordeel is dat u bij Verrij Wonen alles op elkaar kunt afstemmen en geen afspraken meer hoeft te maken met andere bedrijven om uw aankoop te voltooien. Wij ontzorgen van A tot Z en dat is - naast onze persoonlijke service, de geboden kwaliteit en de aantrekkelijke prijzen - misschien wel onze grootste kracht.

Inmiddels is de vijfde generatie vol trots in het familiebedrijf werkzaam. Het bedrijf is in 1872 opgericht in Heinenoord en is sinds 1968 in Brummen gevestigd. Er werken tien medewerkers binnen het bedrijf en ieder heeft zijn eigen taak. Het voordeel van zo'n klein en enthousiast team is dat we altijd elkaars werk kunnen overnemen als dat nodig is. En het allerbelangrijkste is dat u als klant altijd wel een bekend gezicht tegenkomt.

Basiskeuken

Bij Basiskeuken vindt u bijzondere en betaalbare keukens, die snel te leveren zijn. En niet onbelangrijk, u betaalt minder voor een keuken met nét dat beetje meer. De prijzen die u bij de keukens ziet, zijn inclusief de degelijke, moderne en perfect afgewerkte apparatuur. En alle keukens zijn ook in andere opstelilngen en kleur te leveren. Bij Basiskeuken krijgt u bovendien altijd direct de beste prijs! U hoeft dus niet meer over de prijs te onderhandelen.

Decorette

Decorette is al jaren een begrip voor het inrichten van uw woning. De formule bestaat reeds 40 jaar en is bekend van radio en televisie. Eén van de vele voordelen van Decorette is dat u er terecht kunt voor een totaalassortiment dat bestaat uit gordijnen, binnenzonwering, tapijt, laminaat, verf en behang. Dit alles wordt nog eens aangevuld met een ruime collectie accessoires. Decorette staat ook voor maatwerk. Alle producten worden voor u ingemeten en op maat gemaakt en gemonteerd.

Kortom, wie kiest voor betaalbare kwaliteit, aantrekkelijke aanbiedingen, excellente service en persoonlijk advies, kan bijna niet om Verrij Wonen heen. Kom eens langs en laat u inspireren. De koffie staat voor u klaar!


Contact

Verrij Wonen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop